گزارش اولین مدرسه تابستانه مهندسی پزشکی

• س, ۱۳۹۸/۰۶/۱۲ - ۱۳:۱۹

اولین مدرسه ی تابستانه ی مهندسی پزشکی اصفهان توسط مرکز مهارتهای تجهیزات پزشکی، و با همکاری معاونت تحقیقات و فناوری، مرکز تحقیقات پردازش تصویر و سیگنال پزشکی و دانشکده ی فناوریهای نوین پزشکی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان و با مشارکت دانشگاه آزاد نجف‌آباد و دانشگاه غیر انتفاعی راغب برگزار شد.هدف از اجرای این برنامه ارائه ی مطالب علمی و فنی مکمل برنامه ی درسی مهندسی پزشکی و برقراری ارتباط بین آموزه های تئوریک و فضای کار عملی برای دانشجویان بود.در این برنامه ۴۰ نفر از دانشجویان و فارغ التحصیلان مقطع کارشناسی مهندسی پزشکی گرایش بیوالکتریک دانشگاه آزاد نجف آباد، دانشگاه غیر انتفاعی راغب و دانشگاه اصفهان شرکت کردند. برنامه‌های مدرسه در ۱۱ روز و شامل سمینارهای علمی و فنی، میز گردهای تخصصی و بازدید از مراکز درمانی و شرکتهای تولیدی بود.

در طی این ۱۱ روز ۲۲ ساعت سمینار علمی، ۲ میزگرد با حضور شرکت های تولید کننده ی تجهیزات پزشکی، ۲ میزگرد در مورد آینده ی شغلی، ۳ ساعت کارگاه کارآفرینی، ۲ ساعت آموزش رزومه نویسی و جستجوی کار، ۳ بازدید صنعتی و ۵ تا بازدید بیمارستانی برگزارشد.سمینارهای علمی در موضوعات سیگنال های حیاتی، ایمپلنت های استخوانی، کالیبراسیون تجهیزات اندازه گیری، کنترل کیفیت تجهیزات پزشکی، تصویربرداری پزشکی، سیگنال های مغز و اعصاب، مهندسی پزشکی در بیمارستان ها، بیوانفورماتیک، روباتیک پزشکی، آینده ی بخش سلامت و مراقبت در منزل، سیستمهای درون بین پزشکی، راهبری تحت هدایت تصاویر پزشکی و آشنایی با تجهیزات چشم پزشکی ارائه شد.

یک فرصت طلایی که این برنامه در اختیار شرکت کنندگان گذاشت بازدید از ۵ بیمارستان بود. بخش MRI بیمارستان الزهرا (س)، بخشهای الکترومایوگرافی، EEG  و VEP بیمارستان کاشانی، بخشهای برنامه‌ریزی درمان و رادیوتراپی بیمارستان امید، بیمارستان میلاد، بخش آنژیو گرافی بیمارستان چمران، و بخش چشم پزشکی بیمارستان فیض مورد بازدید شرکت کنندگان در مدرسه ی تابستانه قرار گرفتند. در این بازدیدها پزشکان و مهندسینی که پذیرای شرکت کنندگان بودند در ارائه ی اطلاعات به ایشان از هیچ تلاشی فروگذار نبودند.

در پایان برنامه‌ها یک امتحان علمی از مطالب مطرح شده برگزار شد که سه نفر از شرکت کنندگان به عنوان نفرات برتر انتخاب شدند. همچنین ۳ بوم مدل کسب و کار برگزیده شدند که در صورت تمایل این گروهها به ادامه ی کار بر روی این ایده‌ها مرکز نوآوری دانشگاه علوم پزشکی اصفهان از آن‌ها حمایت خواهد کرد.

برای مشاهده گزارش کامل   اینجا  را کلیک کنید.