برگزاری کارگاه عملی شناخت سیگنال های حیاتی در دانشکده فناوری نوین با همکاری انجمن صنفی تجهیزات پزشکی

• س, ۱۳۹۸/۱۲/۱۳ - ۱۰:۴۵

در این کارگاه که با هدف آشنایی بیشتر دانشجویان و فارغ تحصیلان رشته مهندسی پزشکی با سیگنال های حیاتی، شناخت کاربردهی تشخیصی و درمان، آشنایی با اجزای دستگاه الکتروکاردیوگراف و الکتروانسفالوگرافی و عیب یابی و کار عملی با دستگاه برگزار شد نزدیک به ۴۰ نفر شرکت نمودند. این کارگاه با همکاری شرکت های صایران و امواج نگار سپاهان زیر نظر مرکز مهارت های تجهیزات پزشکی، در دانشکده فناوری و نوین در تاریخ ۲۱ آذرماه برگزار گردید. شرکت کنندگان پس از آموزش تئوری بلوک دیاگرام و اجزای دستگاه به شناخت عملی قطعات دستگاه نوار قلب از جمله ( الکترود ها ، کانال ها ، تفسیر نوار قلب ، مدهای بدن ، صفحه نمایش و . . . )پرداختند.