برگزاری کارگاه اصول کاربری و نگهداشت دستگاه همودیالیز برای کارشناسان و تکنسین های تجهیزات پزشکی با همکاری انجمن صنفی تجهیزات پزشکی

• س, ۱۳۹۸/۱۲/۱۳ - ۱۱:۲۹

دوره آموزشی اصول کاربری و نگهداشت دستگاه همودیالیز،با هدف افزایش دانش ، مهارت و توانمندسازی کارشناسان مهندسی پزشکی مراکز درمانی تابعه و دانشجویان این رشته،  توسط مرکز مهارتهای بالینی تجهیزات پزشکی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با همکاری شرکت مدیریت تجهیزات پزشکی ایران  و انجمن صنفی متخصصین تجهیزات پزشکی اصفهان برگزارگردید.در این دوره استادان ،جناب آقایان مهندس اسلامیت و  مهندس قمی مدرسین کمپانی (B.BRAUN ) به تدریس مباحث اصول کار دستگاه دیالیز و نگهداشت، مسایل فنی دستگاه های دیالیز و RO و ملاحظات فنی راه اندازی یک بخش دیالیز پرداختند.این کلاس در تاریخ های ۳۰ بهمن ماه و اول اسفند در محل مرکز مهارتهای بالینی واقع در پردیس شماره ۲ دانشگاه  برگزار گردید.